Kvalité

Vad tycker du är viktigt när du väljer mat?

Kvalité handlar om att erbjuda dig som kund det bästa. Gröna kassen väljer sina produkter med omsorg, kärlek och stor eftertanke. Människan har ända sedan tidernas begynnelse testat sig fram och letat efter kvalité. I denna globala tidsålder är det betydligt svårare att försäkra sig om varans kvalité. Vi befinner oss ofta långt ifrån varans ursprung och har ofta ingen chans att veta hur den är producerad.

Vad tycker du är viktigt när du väljer mat?

Det vi äter har stor påverkan på vår hälsa. Tar du dessa viktiga beslut då du står mitt i stormarknaden med en hungrig familj väntandes där hemma samtidigt som tankarna på jobbet fortfarande snurrar i huvudet?
Du är inte ensam. De flesta av oss har inte tid, ork eller intresse att sätta oss in i allt för att kunna göra medvetna val i butikerna.Bondens marknad Vi har fullt upp med att välja vårdcentral, hämta barnen på dagis, träna och jobba över.
Även om viljan finns är det nästintill omöjligt för individen att sätta sig in i allt från att tyda långa innehållsförteckningar med E-nummer till att veta hur varan producerats, vart och av vem. För oss är det självklart med rena, ekologiska varor utan tillsatser och gifter. Det ska vara enkelt att veta vad varan innehåller.

Gröna kassen gör jobbet åt dig!

Vi väljer noga ut dina produkter. Vi tror på valfrihet och mångfald, där det finns möjlighet att välja på många olika sorters varor och märken, inte bara de stora jättarnas. Vi är stolta över att handla från Sveriges ekologiska grossister. Ibland räcker det inte till, då importerar vi. Du kommer märka att vi använder oss av varor och märken du normalt inte hittar i din butik. Vi hittar de bästa nyheterna och de bortglömda favoriterna. Vi tänker nytt, gott och hållbart.

Kvalité på riktigt

Kvalité handlar om mycket, Purpurkål inte bara smak och hållbarhet. Vi ser det i ett större perspektiv där smak, näringsvärde och hållbarhet vävs samman med hur, av vem och vart varan är producerad. Att välja ekologiskt, är den största vinningen när det gäller kvalitén. Du slipper gifter och onödiga tillsatser. Ekologisk smakar mycket, mycket mer.