Meny för glutenfri Enpersonskasse Vecka 25

Vecka 25

Maträtt 1: Färgglad tzaysalladsallad med ris

1.Färgglad tzaysalladsallad med ris web
Maträtt 2: Wokade grönsaker med smak av ingefära och chili

2.Wokade grönsaker med smak av ingefära och chili web
Maträtt 3: Tzay serverat med klyftpotatis, vitlökssås och grönsallad

3.Tzay serverat med klyftotatis, tzatziki och grönsallad web
Maträtt 4: Bönburgare med fraiche och grönsaker

4.Bönburgare med stenugnsbakat bröd serverat med majonnäs web
Bra att ha hemma
Olja
Vinäger (vit)
Citronjuice
Balsamvinäger
Agavesirap (alt. Socker)
Tamari (alt. ljus sojasås)
Sojasås (mörk)
Tomatpuré
Glutenfritt Ströbröd (½ dl)
Sambal oelek
Chiliflingor
Paprikapulver
Spiskummin
Salt & Svartpeppar
Örtsalt
Flingsalt
1 Hamburgerbröd
1 Spett till Tzay