Skrivet den av

Vecka 21

Maträtt 1: Påfflor med fraiche och tångkaviar

1.Påfflor med tångkaviar_web
Maträtt 2: Fusili med mandelpesto

2.Fusilli med mandelpesto_web
Maträtt 3: Sprödbakad tofu med remoulad, sockerärtor och kokt potatis

3.Sprödbakad tofu med remoulad_web
Maträtt 4: Krämig tomatsoppa med fänkål och paprikarostade kikärtor

4.Krämig tomatsoppa med fänkål_web
Maträtt 5: Heta tzayspett med hasselbackspotatis och vitlökssås

5.Heta tzayspett med vitlökssås_web
Bra att ha hemma
Olivolja
2 Buljongtärningar
50 g Vegetabiliskt Margarin
Tomatpuré
Dijonsenap
Ströbröd
Chilisås, ex Sriracha
4 dl Växtmjölk
2 msk Bakpulver
Paprikapulver
Salt och Peppar
Eventuellt Chiliflakes