Skrivet den av

Tv-programmet Malou efter 10 har vegantema denna vecka. Malou ska själv testa på att vara vegan i 3 veckor, till hjälp har hon våra matkassar. Under veckan bjuder hon in kända vegoprofiler. I första programmet fick vi se simmaren Lars Frölander som blivit friskare och uppnått bättre resultat i träningen med vegankost samt Renée Voltaire som berättade om hennes matvardag som vegan. I dag såg vi Kitty Jutbring och Nina Färdig prata om hur det är att vara vegan och gravid och förälder till barn som bara äter veganskt. Senare i veckan kommer även Mattias Kristiansson prata veganmat. In och titta med er. Nyheterna i går kväll meddelade att veganerna i Sverige har ökat från 2 % -4 % de senaste fem åren. Förändringarnas vindar blåser, fler och fler vill äta grönt! Det ska bli intressant att se hur det går för Malou under sina tre veckor, vi hoppas såklart att hon blir hooked och vill fortsätta med den gröna maten.

Här kan du se programmen i efterhand Maluou efter tio
grönsakslåda web