Skrivet den av

Gröna Kassen öppnar butik på nätet!
Matkassen utökar och blir en matbutik på nätet. Det har aldrig varit så enkelt att handla schyssta produkter. Gröna Kassen erbjuder ett stort utbud av vegetariska och ekologiska varor. Du kan antingen köpa till varor till din färdigplanerade matkasse eller plocka ihop en egen varukorg. Varorna beställs på nätet och levereras sedan hem till din dörr i kylbil. Vi finns i Storstockholm, Uppsala och centrala Göteborg.

– Det känns som ett självklart steg i utvecklingen. Många kunder har efterfrågat extra varor eller att få plocka ihop sin egen kundkorg. Vår målsättning är att bli störst på hemleverans av ekologiskt och vegetariskt, säger Hubbe.

Gröna kassen öppnar matbutik på nätet!

Gröna kassen var först med att leverera en 100 % vegetarisk matkasse i Stockholm, Uppsala och Göteborg. Konceptet har varit framgångsrikt, den vegetariska trenden är tydlig. Matkassarna innehåller fantastiska 90 % ekologiska varor. Styrkan är det unika sortimentet. Matkassarna innehåller nya spännande varor som du inte hittar i en vanlig butik. Gröna Kassen samarbetar med Sveriges ledande ekologiska grossister och en KRAVgård som odlar stor del av grönsakerna under säsong.

Kontaktuppgifter:
Carl Houbaer
Tel: 070-477 75 98
Vxl: 08-446 07 11
E-mail: carl.houbaer@gronakassen.se
www.gronakassen.se
www.facebook.se/gronakassen