Skrivet den av

I samband med Earth Hour i lördags blev vi på Gröna Kassen inbjudna att bjuda på och prata klimatsmart mat i Upplands Väsby (Sveriges miljöbästa kommun). Jättekul att träffa så många engagerade Väsbybor. Att släcka är en manifestation för att visa politiker att klimatfrågan är viktig och att vi är många som är engagerade. Det handlar om att ta mindre av jordens resurser, där är maten en viktig del. Det pratades mycket om vegetarisk och ekologisk mat.

Earth hour
Du glömde väl inte släcka?

Hubbe testar smoothiecykeln
Världens bästa uppfinning! En smoothiecykel, där du mixar din egen smoothie.

Kina bjuder på klimatsmart chili sin carne
Kina bjuder på klimatsmart chili sin carne med färsk koriander och vitlöksyoghurt.

Leksaker att byta
Byt dina gamla leksaker mot nya!

hubbe earth hour web
Maten var väldigt uppskattad både av stora och små!