Skrivet den av

Gröna Kassen lanseras nu i Göteborg!

Efter drygt två år sedan starten lanseras nu Gröna Kassens efterlängtade vegetariska och ekologiska matkassar i Göteborg.

”Vi har fått enormt mycket förfrågningar ifrån göteborgare som önskar sig inspiration i matlagningen och en enklare vardag”- säger Carl Houbaer grundare av Gröna Kassen.

Gröna kassen var först med att leverera en 100 % vegetarisk matkasse i Stockholm och Uppsala. Konceptet har varit framgångsrikt. Matkassarna är helt vegetariska och innehåller fantastiska 90 % ekologiska varor. Styrkan är det unika sortimentet. Matkassarna innehåller nya spännande varor som du inte hittar i en vanlig butik. Gröna Kassen samarbetar med Sveriges ledande ekologiska grossister och en KRAVgård som odlar stor del av grönsakerna under säsong.

”Det känns otroligt kul att inspirera så många att äta mer vegetariskt. Jag tror att vi främst är en frisk fläkt och inspiration i köket, sedan är det såklart bekvämt att få maten direkt hem till dörren. ”- säger Kina Svantesson grundare av Gröna Kassen

Den 21:a oktober sker första leveransen.

Gröna kassen  i Göteborg