Skrivet den av

1 år har gått sedan de första helt vegetariska matkassarna kördes ut för första gången. Det har varit otroligt mycket jobb och slit men också otroligt roligt, vi är så glada för den enorma uppskattning vi får från er! Vi växer varje vecka och ni ger oss fantastisk respons.
Vår vision är att ge tips och inspiration till vegetarisk och ekologisk mat och att visa på alla de vegetariska och ekologiska alternativ som finns. Utbudet är så mycket större än vad du kan hitta i en vanlig matbutik. Denna vecka har vi för första gången själva importerat från utlandet för att få tag på de varor vi söker. Finns de inte i Sverige söker i vi Europa, allt för att du ska få det bästa. Denna gång är det sojafärs (storlek fin) som det tyvärr inte går att få tag på i Sverige. 100% Ekologisk soja producerad i EU. Bättre blir det inte!Gröna kassen- den vegetariska matkassen

Att äta vegetarisk och ekologisk mat innebär inte bara alla hälsofördelar som att du får i dig med mer grönt, mineraler och vitaminer samt mindre andel mättat fett. Du slipper gifter från rester av besprutningsmedel och konstgjorda konserverings-, arom- och färgämnen. Genom att äta vegetariskt och ekologiskt gör du en enorm insats för vår miljö och djuren. Koldioxidutsläppen i världen ökar, kött- och mejeriprodukter står för en betydande del av våra utsläpp, till och med mer än transporterna (inkl. flyg)!
Vi fortsätter vårt strävsamma arbete med att leverera goda, hälsosamma och naturliga middagar. Vi är otroligt stolta över vi håller fanan så högt när det gäller ekologiskt, i genomsnitt ligger vi på fantastiska 95 % ekologiska varor i kassarna.
Tack kära kunder. Det är tack vare er som vi kan fortsätta med detta viktiga jobb!