Skrivet den av

Denna veckan är matkassen 100 % ekologisk, det är vi otroligt stolta över. Vi arbetar hårt för att ge våra kunder de bästa råvarorna. I veckans kasse får ni bland annat emmer ett uråldrigt sädeslag som odlats i över 8000 år. Det kommer ifrån Warbro kvarn ett familjeföretag som odlar och förädlar gamla sädesslag.
Vi vill också presentera Green n lean, företaget som gör nyttig färdigmat. Nyckeln till dess höga näringsinnehåll på fibrer och vitaminer är groddning.Alla deras produkter innehåller helt ekologiska råvaror odlade i Sverige.
Lycka till i köket!

Dhal med smak av äpple och kanel
Dhal med smak av äpple och kanel
Rödbetsbollar med och stuvad potatis och marinerad broccoli
Rödbetsbollar med och stuvad potatis och marinerad broccoli
Het lins- och korvsallad med riven citron
Het lins- och korvsallad med riven citron
Gräddig sojafärsgryta med svamp
Gräddig sojafärsgryta med svamp
Grekiska bönor i ugn med tzatziki och emmer
Grekiska bönor i ugn med tzatziki och emmer