Skrivet den av

Vattenbristen i världen kommer att slå mot matproduktionen och på 40 års sikt kan nästan alla behöva bli vegetarianer om en katastrofal global livsmedelsbrist och matkris ska förhindras. Så drastiskt uttryckte sig några svenska forskare på Världsvattenveckan som pågår i Stockholm den här veckan. Läs mer genom att klicka på länken.

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/varlden/vattenbrist-hotar-matproduktionen_7454998.svd

Den mat vi äter har stor påverkan på världens alla människor. Mat är inte längre personligt, mat är något vi måste hushålla med på bästa sätt. Så varför inte börja redan nu, innan vi tvingas till att bli vegetarianer. Börja med att byta ut ett mål i veckan mot vegetariskt. Öka mängden grönsaker och rotsaker, och glöm inte att smaka igenom alla goda fejkköttsalternativ. Det finns en hel djungel därute i hyllorna! En större andel grönt gör att både du, miljön och djuren mår bättre =)