Skrivet den av

Det finns både bra och mindre bra argument för varför vi bör äta mer vegetariskt. Under maj månad kör vi på Gröna Kassen en värvningskampanj där vi har valt att fokusera på de argument som vissa kanske skulle kalla för mindre bra. Det gör vi för att vi tror att ni kan de andra argumenten så väl vid det här laget. Genom Gröna Kassens kampanj får du 100:- i rabatt på din matkasse för varje ny prenumerant du lyckas värva. Det enda som krävs för att rabatten ska tillfalla dig är att de du värvar skriver in ditt för- och efternamn som kampanjkod när de registrerar sig på gronakassen.se. På Gröna Kassens facebooksida kommer ett nytt argument att presenteras varje dag under 30 dagar. Dela dina favoriter på din egen facebookprofil och uppmana dina vänner att hänga på kampanjen och på så vis få fantastisk rabatt på sin första kasse!