Skrivet den av

Jag har länge velat prenumerera på en matkasse men inte hittat någon vegetarisk sådan. Om man bortser från tomtarna som hade en“vegetarisk matkasse” innehållande kyckling…

Nu har jag dock hittat en seriös vegetarisk matkasse – Gröna Kassenkom idag förbi med sin första leverans och vi har precis ätit en av rätterna. Det blev burgaretallrik med klyftpotatis och jag ger den högsta betyg!

Recepten är väldigt varierande med rätter som flygande jakob, ratatouillefylld aubergine, bakpotatis med tofu, etc. Vissa låter mer avancerade än vad jag normal skulle ta mig för men det verkar faktiskt inte alls speciellt krångligt att tillaga. Och det säger en del när det kommer från någon som mig.

Jag gillar också verkligen deras matfilosofi och att de är så personliga. Hur ofta kommer annars en av ägarna hem till dig och levererar det du beställt?!

Jag beställde en kasse för fem dagar, med fyra portioner per dag, så jag och min sambo har både middag och lunchlåda för hela veckan – för bara 34 kronor per portion! Och då snålar de verkligen inte heller med kvaliteten på råvarorna.

Om du uppger Vegout när du beställer får du ytterligare 250 kronor i rabatt. Jag får samtidigt en kickback men ärligt talat skulle jag rekommendera Gröna Kassen oavsett. Så bra är det!