Skrivet den av

Din vegetariska matkasse

Boka innan den 4:e mars för att vara med på de första leveranserna till Västerhaninge, Jordbro, Handen, Trångsund, Bollmora och Älta och få 300 kr rabatt, kampanjkod: Nytt område.  Gröna Kassen levererar helvegetariska matkassar direkt hem till din dörr. Välj mellan 3-, 4- och 5-dagarskasse varannan vecka för 4 personer.

–       Uppsalaborna har hört av sig till oss och efterfrågat våra produkter och det känns nu fantastiskt att få erbjuda Uppsalaborna en grön matkasse. Smygpremiären på Vegoforum i helgen bevisar att vi har rätt, förfrågningarna från Uppsala är många säger Kina Svantesson en av grundarna på Gröna Kassen

Gröna kassen är Sveriges enda leverantör av helvegetariska matkassar. Nya spännande gröna rätter utlovas. Du och din familj får mer tid över samtidigt som ni äter på ett hållbart sätt.

–          Det känns väldigt roligt att sprida kunskap om nyttig och miljösmart mat säger Carl Houbaer en av grundarna till Gröna kassen.

Gröna kassen har bestämt sig för att vara den mest miljösmarta matkassen, kött och andra animalier är riktiga miljöbovar. Vegetabiliska livsmedel har betydligt mindre klimatpåverkan.

Enligt SCB:s (Statistiska centralbyrån) rapport från 2010 är 3,2 % av sålda produkter inom handeln ekologiska. Gröna kassen nöjer sig inte med det, de tycker ekologi är det självklara valet. De strävar efter att vara 100 % ekologiska men har som krav att minst 90 % av produkterna är ekologiska. Med det i ryggen vågar Gröna kassen påstå att de är Sveriges miljövänligaste matkasse.

Försäljningen av frukt och grönt sjönk förra året trots rekommendationer att vi ska äta mer. Gröna kassen lägger stort fokus på färska grönsaker.

Nya spännande rätter och råvaror

–          Våra kundundersökningar visar på att människor vill äta god mat samtidigt som den är nyttig och miljösmart säger Kina Svantesson en av grundarna till Gröna kassen.

Gröna kassens kunder kommer märka att vi använder oss av produkter du normalt inte hittar i dagligvaruhandeln. Du får fantastiska alternativ till kött, fisk och fågel till exempel tofu, sojafärs, tzay och rashers eller varför inte alternativ till mejeriprodukter gjorda på nyttiga och miljösmarta råvaror såsom havre eller soja.

Vad ska vi äta till middag? Hur många gånger har du ställt dig den frågan? Gröna kassen tar hand om problemet åt dig! Gröna kassen levererar färdigplanerade middagskassar direkt till din dörr exklusivt i Stockholmsområdet. Maträtterna är planerade med stor omsorg till 4 personer, du kan välja på 3-, 4- eller 5-dagarskassen.

Företagsbeskrivning

Gröna kassen levererar goda middagar som är näringsriktiga, enkla att tillaga och snälla mot vår planet.

Vi levererar matvaror och recept för 5, 4 eller 3 middagar för 4 personer, direkt hem till din dörr. Varannan vecka utkommer fem nya fräscha recept!

Kassen är planerad och packad med stor omsorg. Du slipper planera och handla – enkelt, smidigt och bekvämt!

Besök gärna vår hemsida: www.gronakassen.se eller på www.facebook.com/gronakassen

Kontaktperson:

Carl Houbaer

070-477 75 98

carl.houbaer@gronakassen.se

Grundare av Gröna Kassen